octenyl

octenyl
Any of several isomeric radicals derived from an octene

Wikipedia foundation.

Игры ⚽ Нужен реферат?

Look at other dictionaries:

  • E number — This article is about the food additive codes. For other uses, see E number (disambiguation). E numbers are number codes for food additives that have been assessed for use within the European Union (the E prefix stands for Europe ).[1] They are… …   Wikipedia

  • Пищевые добавки — Пищевые добавки  вещества, которые в технологических целях добавляются в пищевые продукты в процессе производства, упаковки, транспортировки или хранения для придания им желаемых свойств, например, определённого аромата (ароматизаторы),… …   Википедия

  • Список пищевых добавок E1000-E1999 — E1000 E1999 Пищевые добавки. Дополнительные вещества. В том числе антифламинги. Индекс Название вещества Английское название Технологические функции E1000 Холевая кислота en:Cholic Acid эмульгатор E1001 …   Википедия

  • Список пищевых добавок E1000 — Эта статья или раздел описывает ситуацию применительно лишь к одному региону. Вы можете помочь Википедии, добавив информацию для других стран и регионов. E1000 E1999 Пищевы …   Википедия

  • Starch — Starch, CAS# 9005 25 8, chemical formula (C6H10O5)n is a polysaccharide carbohydrate consisting of a large number of glucose monosaccharide units joined together by glycosidic bonds. All plant seeds and tubers contain starch which is… …   Wikipedia

  • Modified starch — Modified starch, also called starch derivatives, are prepared by physically, enzymatically, or chemically treating native starch, thereby changing the properties of the starch.[1] Modified starches are used in practically all starch …   Wikipedia

  • Reposal — drugbox IUPAC name = 5 (3 bicyclo [3.2.1] oct 3 enyl) 5 ethyl 1,3 diazinane 2,4,6 trione width = 110 CAS number = 3625 25 0 synonyms = Reposal, 5 Ethyl 5 (bicyclo(3.2.1)octenyl)barbituric acid ATC prefix = N05 ATC suffix = CA12 PubChem = 19254… …   Wikipedia

  • Modifizierte Stärke — Modifizierte Stärken sind durch physikalische, enzymatische oder chemische Verfahren gewonnene Stärke Erzeugnisse, welche erhöhten technischen Anforderungen gerecht werden. Die Kornstruktur und andere wesentliche Eigenschaften bleiben nach der… …   Deutsch Wikipedia

  • 9005-25-8 — Amidon  Pour la ville américaine, voir Amidon (Dakota du Nord). L amidon (du latin amylum, non moulu) est un glucide complexe (polyoside) composé de chaînes de molécules de D Glucose. Il s agit d une molécule de réserve énergétique pour les… …   Wikipédia en Français

  • Amidon de blé — Amidon  Pour la ville américaine, voir Amidon (Dakota du Nord). L amidon (du latin amylum, non moulu) est un glucide complexe (polyoside) composé de chaînes de molécules de D Glucose. Il s agit d une molécule de réserve énergétique pour les… …   Wikipédia en Français

Share the article and excerpts

Direct link
Do a right-click on the link above
and select “Copy Link”